De kracht van TechnoTape

Wat is de kracht van Technotape?

U bent dagelijks in de weer om de shop voor uw klanten aantrekkelijk te maken en te houden. Wij dragen daar graag aan bij met onze TT-Compact en onze TT-Bulkformule. Bij iedere shop die overgaat op onze TT-Compact formule blijkt al jaren dat het de omzet substantieel verbetert.

Lees meer

TT-Compact en TT-Bulk

U bent dagelijks in de weer om de shop voor uw klanten aantrekkelijk te maken en te houden. Wij dragen daar graag aan bij met onze TT-Compact en onze TT-Bulkformule. Bij iedere shop die overgaat op onze TT-Compact formule blijkt al jaren dat het de omzet substantieel verbetert. Met TT-Compact maakt TechnoTape het mogelijk een breder assortiment te voeren in dezelfde schapruimte als voorheen.

Met TT-Compact leveren wij handig gesorteerde scheurdoosjes waarmee u het schap snel bijvult. Maar houdt u liever een grote voorraad aan, of past een ‘compact-schap’ juist niet in uw shopformule? Dan kunnen we exact dezelfde producten leveren in bulk dozen en richten we de shop in met TT-Bulk.

Past een combi u beter? Geen probleem voor ons, wij bewegen mee met uw wensen… of beter gezegd, met de wensen van uw klanten. Met onze Service Merchandiser, die is opgeleid als specialist, kunt u samen een TT-Compact/Bulk schappenplan gebaseerd op uw wensen opbouwen.

TT-Compact

Schappenplan

U weet als geen ander hoe dat kan gaan: ineens staat de shop vol met klanten. Ook dan wilt u dat uw klanten vlot geholpen worden met het best denkbare advies dat zij van u gewend zijn. U wilt graag dat uw klanten de juiste tapes toepassen op hun projecten.

Met een op maat gesneden schappenplan bereikt u dat uw klanten een overzichtelijke keuze hebben die begeleid wordt met duidelijke en complete productinformatie. Dat betekent voor u dat uw klant de shop altijd verlaat met de juiste tape voor zijn project.

Met TT-Compact leveren wij handig gesorteerde scheurdoosjes waarmee u het schap snel bijvult.

TechnoTape Instore Promotie

Instore promotie

Met de TechnoTape display kunnen we, in combinatie met een folderactie, de nadruk leggen op de shop artikelen. De display is op elke gewenste locatie te plaatsen en zorgt voor meer bijverkoop.

Servicerapportage

Als het schap ‘in bedrijf’ is genomen, is het voor ons vanzelf-sprekend dat wij uw vestigingsmanagement, uw hoofdkantoor of uw inkooporganisatie informeren in beeld en tekst.
Zo hebben we gezamenlijk voortdurend inzicht in de voortgang en kunnen we direct met elkaar schakelen om verbeteringen door te voeren.

Webondersteuning

Uw klanten inventariseren vaak al online wat ze nodig hebben. Dat betekent dat u ook zo compleet mogelijk wilt zijn in de communicatie via uw website. Daarom hebben wij alle datasheets en foto’s voor u beschikbaar in de juiste resolutie en het juiste bestandsformaat. Zo correspondeert uw schap in de shop qua beeld en tekst volledig met de informatie op onze site. Wij helpen u graag de keuze van uw klant zo overzichtelijk mogelijk te maken.

De kracht van TechnoTape - Private Label

Private label

Wilt u uw huismerk als een private label positioneren? Geen probleem, dan voeren we de product- en doosetikettering uit in uw huis- of productstijl. Als u het wenst, bedrukken wij ook de kern! Zie ook het hoofdstuk ‘Bedrukte tape’ voor het bedrukken van verpakkingstape. Met onze automatische etiketteermachine kunnen wij producten voorzien van voorbedrukte etiketten. Vraag naar onze mogelijkheden.

Heb je vragen over onze producten?

Stuur bericht 078 651 20 55