Historie

Van Duinen TechnoTape heeft de herinnering aan wijlen oprichter Hans van Duinen tot de dag van vandaag nog hoog in het vaandel staan. Hij heeft TechnoTape opgericht op 1 april 1986. Dat dit geen 1 april grap was, heeft zich tot de dag van vandaag al ruim bewezen.

Een Dordts bedrijf

De start van het bedrijf is begonnen in het hartje centrum van Dordrecht, in een oude wijnkelder gevestigd aan de Wijnstraat, met als kernassortiment zelfklevend gaasband, maskingtape en ducttape.

Deze locatie werd al binnen zeven maanden verruild voor een kantoorpand aan de Daltonstraat met een magazijnhal eveneens gevestigd te Dordrecht. In de loop der jaren kwamen hier nog twee aansluitende hallen bij en groeide TechnoTape uit tot een vooraanstaand merk gericht op kwaliteitsproducten en vakkundig personeel.

Gezien het succes betrokken we in oktober 1996 een op maat gemaakt pand met een opslagcapaciteit van ruim 2000 m2 aan de Pieter Zeemanweg te Dordrecht. Dit pand is nog steeds onze huidige locatie en biedt ruimte aan het ruim uiteenlopende assortiment van TechnoTape.

Na het overlijden van de oprichter de heer van Duinen in het jaar 2000, werd de bedrijfsvoering voortgezet door zijn dochter Erica van Duinen en haar compagnon van het eerste uur Marc Jupijn.

TechnoTape heeft een ruime gedegen ervaring en daarmee is de basis gelegd voor het TechnoTape van nu. Vanuit het verleden kijken wij met een vooruitziende blik naar de toekomst.

Heb je vragen over onze producten?

Stuur bericht 078 651 20 55