Luchtdicht Bouwen

Luchtdicht Bouwen

TechnoTape heeft met het assortiment tapes voor luchtdicht bouwen, oplossingen van hoge kwaliteit voor energetische isolatie van schuine daken en fassades, geschikt voor zowel binnen als buiten.

Hoogwaardige belijmingen in combinatie met functionele dragers garanderen dat onze Air Seal tapes bestand zijn tegen hoge klimatologische eisen om effectief oppervlakken en overlappingen veilig te verbinden en af te dichten.

Lees meer
Air Seal LDPE | Indoor

Air Seal LDPE | Indoor

Versterkte, flexibele PE-folie voorzien van een hoogwaardige acrylaat belijming. De belijming draagt bij aan een belangrijke afdichtende functie d.m.v. zijn extreem hoge kleefkracht en hecht ook op oppervlakken met een lage oppervlakte spanning, zoals plastic buizen.

Deze tape is speciaal ontwikkeld voor het luchtdicht afdichten van doorvoeringen/penetraties in dampremmende foliën en PE-folie. Perfect voor indoor toepassingen bij schuine daken en bij uitstek geschikt voor ronde doorvoeringen, zoals (afvoer)buizen en kabels. Uitstekend verouderingsbestendig en voldoet aan de strenge eisen voor een permanente verlijming van luchtdichte lagen volgens DIN 4108-11.

Bekijk de producten

Air Seal LDPE | UV-Outdoor

Air Seal LDPE | UV-Outdoor

Versterkte, flexibele PE-folie voorzien van een hoogwaardige acrylaat belijming. De belijming heeft een extreem hoge kleefkracht en biedt een betrouwbare verbinding, zelfs bij jarenlange blootstelling aan UV.

Deze tape is speciaal ontwikkeld voor het verbinden van overlappingen van winddichte (fassade)doeken bij gevels en (dak)foliën bij schuine daken onder dakpannen. Tevens geschikt voor aansluitingen op kozijnen en deuren. Rekbaar, bestand tegen (tijdelijke) blootstelling van stromend regenwater, uitstekend weers-, verouderings- en UV-bestendig. Voldoet aan de strenge eisen voor een permanente verlijming van luchtdichte lagen volgens DIN 4108-11.

Bekijk de producten

Heb je vragen over onze producten?

Stuur bericht 078 651 20 55